Дома Скопје Нивото на Вардар, алармантно?

Нивото на Вардар, алармантно?

1294
0
АКЦИЈА

градските власти внимателно ја следат ситуацијата.

Загрижени граѓани на Скопје ни испратија фотографии од течението на реката Вардар, каде видно се забележува дека нивото е на прилично алармантно ниво, а некаде веќе излегува од коритото


ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here