Дома Македонија Вести Веб сајтот на општина Чаир нема Македонска верзија

Веб сајтот на општина Чаир нема Македонска верзија

1840
0
АКЦИЈА

Официјалниот веб сајт на општината Чаир нема Македонска верзија.

На ова јавно гласило информациите можат да се најдат исклучиво на албански јазик. Доколку се обидете да се префрлите на македонската верзија, ќе добиете информација дека сајтот е во изработка.

изработката на македонската верзија трае од јануари, 2017та година.

во прилог линкот од општинскиот веб сајт

http://cair.gov.mk/

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here