Дома Магазин забава Скопје конечно накитено

Скопје конечно накитено

1174
0
АКЦИЈА

Како и сите граѓани на градот Скопје и нашата редакција сеуште сме загрижени за новогодишното уредување на градот.

На социјалните мрежи луѓето го искажуваат својот револт на нај различен начин. Неколку слики го првилекоа нашето внимание каде се исмеваат за украсувањето.

Насловот гласи: “Им текна, конечно Скопје накитено”

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here