Дома Македонија Ирена Ристиќ: Тунтев НЕМА автомобил! Како направи 3.843€ патни трошоци за 4...

Ирена Ристиќ: Тунтев НЕМА автомобил! Како направи 3.843€ патни трошоци за 4 месеци?!!!

1004
0
АКЦИЈА

Актерката Ирена Ристиќ вчера на својот ФБ профил, повторно удри по пратениците и високите патни трошоци.

– Понеделничка тема, како и секогаш, драги гледачи, се патните трошоци!

Пратениците:

– Ванковер Манчев

– Бранко Маноиловски

– Нада Ципушева

– Магдалена Манаскова

заедно земале 18.000€ (нешто над милион денари) за патни трошоци/користење приватен автомобил за службена цел. Демек службена цел.

Притоа, Антикорупциска вели дека овие четворица немаат автомобили!

Значи, НЕМААТ АВТОМОБИЛИ!!

Прашањето чии автомобили возеле, останало без одговор!!!

Аналогно на тоа, они не се ништо друго туку обични ЛОПУЖИ!!!

Парите назад, стоко!!!

Понеделничка тема, како и секогаш, драги гледачи, се патните трошоци!Пратениците:- Ванковер Манчев- Бранко Маноилов…

Posted by Irena Ristic on Monday, January 22, 2018

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here