Дома Популарно Град Скопје нема ингеренции да наплаќа паркинг на Средно Водно

Град Скопје нема ингеренции да наплаќа паркинг на Средно Водно

901
0
АКЦИЈА

Додека екипата на ТВ 21 беше на средно Водно за време на репортажата за новата одлука на Шилегов за платен паркинг на средно Водно им пристапи човек со документи во рацете. Тој тврди дека Град Скопје нема ингеренции да наплатува паркинг на оваа локација бидејќи како што вели нивните ингеренции завршуваат кај хотелот Панорама. Вели тој што го измисли ова прави кривично дело.Но локалните власти го отфрлаа ова: Одлуката за наплаќање паркинг на Водно е донесена по регуларна постапка изгласана од Советот на Град Скопје, исто како во сите други паркинзи така и во овој,  Град Скопје има право да наплаќа паркинг услуги.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here