Дома Дописи/читатели Паркинзи Центар (ПОЦ), креваат автомобили пред Сити Мол?

Паркинзи Центар (ПОЦ), креваат автомобили пред Сити Мол?

540
0
АКЦИЈА

Загрижени и зачудени читатели ни испратија фотографии на кои се гледа како возило на ПОЦ- Паркинзи Центар крева автомобил пред Сити Мол во Карпош 4.

Тие зачудено прашуваат зошто возило пајак од претпријатието кое е задолжено за Центар работи на територијата на Општина Карпош.

Кога ги запрашале лицата од ПОЦ, тие кратко им одговориле дека не е нивна работа и нема зошто да се секираат.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here