Дома Актуелно ФОТОГРАФИИ од невремето во Скопје: оштетени автомобили, паднати дрвја, преплавени улици

ФОТОГРАФИИ од невремето во Скопје: оштетени автомобили, паднати дрвја, преплавени улици

609
0
АКЦИЈА
чаир

Оваа репортажа е направена од фотографии кои граѓаните ги споделуваа на социјалните мрежи, повеќе од очигледно е дека штетите се огромни

пред хотел Вип, спроти МТВ
Чаир

 

Аеродром, спроти Бисер
Паднат билборд, спроти Бисер, Аеродром
Подвозникот према Бихачка
Центар, пред АМСМ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here