Дома Македонија ЗЕЛЕН ПАЗАР во Скопје затворен поради ПРОТЕСТ

ЗЕЛЕН ПАЗАР во Скопје затворен поради ПРОТЕСТ

792
0
АКЦИЈА

Зелениот пазар во Скопје затворен поради протест.

Револтираните закупци на тезги на пазарот денес протестираат против законот за пазари.

Нивните барања владата ги одби во целост и единствен начин да бараат решение за спорните законски барања за нив е Протест со затварање на пазарот.

Нема истакнато колку ќе трае протестот

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here