Дома Скопје ЕВЕ ЗОШТО СЕ ГУШИME: Откриена дива топилница во Карпош

ЕВЕ ЗОШТО СЕ ГУШИME: Откриена дива топилница во Карпош

1516
0
АКЦИЈА

Во Карпош има дива топилница! Во неа, се топи старо железо и се предизвикува неверојатно загадување.
“Економски Лидер” беше на терен, имаме и снимено што се случува со топилницата…

Имаме изјави од граѓани кои живеат во близина и ни говорат за маките кои ги трпат. Наскоро, ја лансираме сторијата!, напиша главниот уредник на ,,Економски Лидер”, Љупчо Златев на Фејсбук.

Во Карпош има дива топилница! Во неа, се топи старо железо и се предизвикува неверојатно загадување."Економски Лидер"…

Posted by Ljupcho Zlatev on Sunday, January 27, 2019

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here