Дома Македонија Двајца потенцијални кандидати за Претседател на Р.Македонија од ВМРО-ДПМНЕ го посетија ОК...

Двајца потенцијални кандидати за Претседател на Р.Македонија од ВМРО-ДПМНЕ го посетија ОК Кисела Вода

700
0
АКЦИЈА

Ми претставува задоволство што општинскиот комитет Кисела Вода денес беше посетен од двајца од потенцијалните кандидати на ВМРО – ДПМНЕ за Претседател на Република Македонија.

Одлична дискусија со професор Манасков Ѓорѓи и Никита Шекутковски на која беа разменети мислења и идеи за нејзината визија, која впрочем беше презентирана пред делегатите од нашиот ОК како и пред делегатите на ОК Сопиште и Студеничани.

Општинскиот комитет Кисела Вода останува отворен и за останатите кандидати на претстојната конвенција кои со нетрпение ги очекува, за да ги слушне со нивните идеи и визии.

*НАПОМЕНУВАМ се со цел избегнување на разни натписи од портали:
Ова се средби каде кандидатите се претставуваат пред делегатите. Подоцна следи фаза каде избраниот кандидат би се претставувал пред членството !

Ми претставува задоволство што општинскиот комитет Кисела Вода денес беше посетен од двајца од потенцијалните кандидати…

Posted by Орце Ѓорѓиевски on Thursday, February 7, 2019

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here