Дома Македонија Кој е ЗА, да не одиме на Евровизија, со парите да купиме...

Кој е ЗА, да не одиме на Евровизија, со парите да купиме возила за итна помош

421
0
АКЦИЈА

Граѓанте на социјалните мрежи започнаа со акција за повлекување на средствата предвидени за Евровизија, и наместо тоа со истите да се набават возила за Брза Пoмoш.

“Да не одиме на Евровизија да купиме со парите возила за итна помош кој е ЗА?” – пишува корисникот на Твитер, Кум Рузвелт.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here