Дома Македонија Заев: Со Стево добиваме “сидро” што ќе влече напред

Заев: Со Стево добиваме “сидро” што ќе влече напред

515
0
АКЦИЈА

Премиерот Заев продолжува со своите „несреќни“ изјави. Последната се однесува на функцијата на сидрото кое има цел да не дозволи движење на пловни објекти.

Според премиерот, сидрото односно Пендаровски, ќе ја повлече Македонија напред.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here