Дома Популарно ТPAMП-ОРБАН: Заедно во бopбaтa против нелегалната миграција, тepopизмот и зачувувањето на христијанското...

ТPAMП-ОРБАН: Заедно во бopбaтa против нелегалната миграција, тepopизмот и зачувувањето на христијанското население насекаде во светот.

323
0
АКЦИЈА

“Виктор Орбан придонесе многу за Европа. Можеби е контроверзен како и јас, но ја обезбеди сигурноста за својата држава. На нашата средба ќе разговараме за НАТО, бидејќи Унгарија е дел од НАТО алијансата. Ќе разговараме и на економски теми”, изјави американскиот претседател Доналд Трамп.

Орбан се заблагодари на поканата во Белата куќа и наведе дека Унгарија стои заедно со Соединетите Американски Држави во бopбaTa против нелегалната миграција, тepoризмот и зачувувањето на христијанското население насекаде во светот.

Извор Инфомакс

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here