Дома Македонија Вести Демократската Партија на Србите во Македонија покренува иницијатива за масовно купување на...

Демократската Партија на Србите во Македонија покренува иницијатива за масовно купување на српски производи во Македонија

2140
0
АКЦИЈА

Демократската Партија на Србите во Македонија покренува иницијатива за масовно купување на српски производи во Македонија, регионот и дијаспората, поради како што викаат последиците кои ги трпат од властите во Приштина.

“Ги повикуваме Србите и сите добронамерни луѓе да ни се придружат во оваа иницијатива”.

Демократска Партија Срба у Македонији покреће иницијативу масовне куповине српских производа међу Србима и свим нашим…

Posted by Иван Стоилковић on Monday, June 10, 2019

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here