Дома Македонија Вести МВР објави оглас за вработување на 600 полицајци

МВР објави оглас за вработување на 600 полицајци

303
0
АКЦИЈА

Министерството за внатрешни работи денеска објави оглас за вработување на 600 полицајци во повеќе сектори низ Македонија.

Во огласот се наведени потребните услови за да може некој да конкурира. Меѓу другото, потребно е најмалку средно образование, добро познавање на македонскиот јазик, одредена височина за жени и за мажи и посебни психо-физички способности.

Конкурсот трае 15 денови.

На овој линк се сите потребни услови и документи

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here