Дома Македонија Најдете ми бугарин што се вика Гоце и грк што се вика...

Најдете ми бугарин што се вика Гоце и грк што се вика Филип, а јас ќе ви најдам невина….

7793
0
АКЦИЈА

Твитер статус кој на нај едноставен начин ја опишува моменталната состојба со соседите.

“Ако денеска најдете Бугарин што се вика Гоце, ако најдете Грк што се вика Филип, јас ќе ви најдам невина проститутка! И поштен политичар ќе најдам 😁”

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here