Дома Македонија Мpтов човек пронајден на Самоилова твpдина во Охрид

Мpтов човек пронајден на Самоилова твpдина во Охрид

346
0
АКЦИЈА

Денеска во Охрид околу 12 часот, турист од Република Србија во Самоиловата тврдина во Охрид забележал тело на човек, при што била повикана бр за помош. Од страна ИМП констатирана била cм pт. Се работи за жител од НР Кина, за кој не е познат индентитетот, ниту причината за cм pт.

Како што дознава Редакцијата Охридскај, присутна е полиција, додека никој не знае како настанала смртта и на кој начин, а уште потрагично е тоа што ЈУ Завод и музеј Охрид има вработени кои се задолжени за наплата на влез и безбедност на посетителите.

Се очекуваат повеќе информации од СВР Охрид.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here