Дома Македонија Вести Каде ќе одат на одмор политичарите и колку ќе потрошат?

Каде ќе одат на одмор политичарите и колку ќе потрошат?

270
0
АКЦИЈА

Албанија и Грција се двете земји каде најголем дел од политичарите од Макeдонија ќе одат на одмор. ТВ21 праша неколкумина од нив, каде ќе отпатуваат за одмор и колку ќе трошат. Некои од нив се уште не одлучиле каде, а кога станува збор за тоа колку ќе трошат, се многу скромни. Велат дека за една недела просечно заедно со семејството ќе потрошат до 500 евра.

Минатата година бил во Египет и вели дека потрошил, како што вели, во рамките на нормала, но сепак Мухамед Зекири не откри колку троши за одмор.

Влатко Ѓорчев, се уште не одлучил каде ќе отпатува оваа лето. Кога го прашавме колку троши, избега велејќи дека нема време.

Изгледа пратеникот Реџаил Исмаили најмногу троши на одмор или можеби беше најреален во неговиот одговор.

И вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, рече дека планира летниот одмор да го помине во Албанија.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here