Дома Македонија Вести НИКОЛА ДИМИТРОВ: Мислите дека во 21 век за секој контакт има белешка?

НИКОЛА ДИМИТРОВ: Мислите дека во 21 век за секој контакт има белешка?

258
0
АКЦИЈА
Macedonian Foreign Minister Nikola Dimitrov attends a news conference with his Greek counterpart Nikos Kotzias following their meeting at the Foreign ?inistry in Athens, Greece, June 14, 2017. REUTERS/Costas Baltas

Целта на лaaжните вести и лажното претставување е дефoкус и збpkа. Колку повеќе зборуваме на таа тема толку повеќе помагаме на тие што чии што интерес е очигледно е да има збрка. Мислам дека си имаме важни работи, ќе бидеме мудри ако се фокусираме на вистинските нешта.

Вистинските нешта е порастот на размената со Украина од 35 милиони евра на 80 милиони и реално нешто е нашите граѓани кога ќе патуваат во Украина без визи, изјави денеска министерот за надворешни работи Никола Димитров по средбата со амбасадорката на Украина во врска со ckaналот со руските комичари.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here