Дома Македонија Софија Куновска: Драмски? Зошто она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработување?

Софија Куновска: Драмски? Зошто она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработување?

643
0
АКЦИЈА

Актерката Софија Куновска на својот фејсбук профил вели дека смената на директорката на Драмски се должи на тоа што таа не прифаќала ургенции за вработувања.

Драмски?
Затоа што она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработувања?, напиша Куновска

Драмски?Затоа што она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработувања?

Posted by Софија Куновска on Wednesday, July 17, 2019

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here