Дома Македонија Вести Катица Jанева на боледување во Гевгелија

Катица Jанева на боледување во Гевгелија

705
0
АКЦИЈА

Катица Јанева не е во Скопје, туку во родната Гевгелија. Таа веќе една недела е на боледување.

Докторката која ѝ го напишала боледувањето тоа го сторила на 15 овој месец, а ден подоцна Јанева писмено ги известила наделжните служби во обвинителството дека е на боледување.

Како што извести и самото СЈО, минатиот петок Јанева ги известила колегите дека поднесува оставка, а неколку минути подоцна нејзината оставка како писмено соопштение беше јавно објавена на сајтот на обвинителството.

Нејзините две заменички, Ленче Ристоска и Бети Јосифовска немаат законски и правни овластување да потпишат никаков важен документ, а згора на се, не можат да потпишат ниту налог за исплата на плата.

Сите главни овластувања за сега ги има обвинителката во оставка, Катица Јанева.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here