Дома Uncategorized Пендаровски: „Рекет“ да се реши и да не се остави ни најмал...

Пендаровски: „Рекет“ да се реши и да не се остави ни најмал сомнеж

253
0
АКЦИЈА

Стево Пендаровски побара од надлежните брзо да го решат случајот „Рекет“ и да не се остави ни најмал простор за сомнеж.

Последниве денови сме сведоци на една крупна афера која има многу шпекулации, која очигледно оди низ многу слоеви на нашето општество, и економски, и криминални, и политички, за жал.

И јас од оваа позиција не гледам политички притисок ако кажам дека инсистирам државните органи во таа така наречена ситуација или случај „Рекет“ да ја истераат работата што е можно побрзо, до крај.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here