Дома Македонија Култура Промоција на новата книга на Ивана Наскова “Вети ќе ме сакаш”

Промоција на новата книга на Ивана Наскова “Вети ќе ме сакаш”

510
0
АКЦИЈА

Денес во 19 часот во клубот Матица се одржа промоција на новата книга на одличниот млад автор Ивана Наскова.

Промоцијата со добра книга, вино и супер дружба, се одржа денес во присуство на многубројните заинтересирани читатели. Авторот на секој заинтересиран ја потпиша со посвета својата книга.

Во прекрасна и позитивна атмосвера измина денешната промоција.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here