Дома Македонија Вести ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА ВО ОХРИД: Ѓубрето од Потпеш, Канео и Лабино се фрла...

ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА ВО ОХРИД: Ѓубрето од Потпеш, Канео и Лабино се фрла на Грашница

2111
0
АКЦИЈА

Загрижен граѓанин објави видео на Фејсбук како со чамци се фрла џубре во црни вреќи.

Станува се по очигледно дека централната и локалната власт во Охрид не превземаат никакви дејствија да ги спречат ваквите појави.

Погледнете го видеото:

SOS OHRID. INSPEKCUJA. Охрид СОСЃубрето од ПОТПЕШ и Канео и Лабино се фрла на Грашница

Posted by Ilir R. Dalipi on Sunday, July 28, 2019

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here