Дома Метео Tемпературите во август над нормалата

Tемпературите во август над нормалата

350
0
АКЦИЈА

Континентална Европа се очекува во август да има температури над нормалните и сувите услови, додека во источна Европа, Скандинавија и западна Русија ќе има постудени метеоролошки услови.

Во август, температурите во Велика Британија и јужниот дел на Скандинавија се очекува да бидат над нормалните, како и во Германија, Франција и на Алпите, со исклучок на западна Шпанија.

Исто така, во Македонија и во Југоисточна Европа, се очекува температурите да бидат над нормалните за овој период од годината.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here