Дома Македонија ВАНКОВСКА: Владата набавува лубриканти за „онадување во здрав разум“

ВАНКОВСКА: Владата набавува лубриканти за „онадување во здрав разум“

306
0
АКЦИЈА

Министерството за здравство вчера распиша тендер за набавка на 80.000 лубриканти, на што јавноста повторно остpo реагираше. Професорката Билјана Ванковска прашува уште што треба да се случи за да се разбудиме?

Многу чудни луѓе сте вие! Како можете да се чудите што владата повторно купува огромни количини лубриканти?! Ова е соодветна мерка на толку „онадување“ (во здрав разум) – очигледно не планираат да застанат. Ненаситни се, особено кај народ со Стокхолмски синдром.

МАЛКУ НИ Е!

Не знам уште што треба да се случи за да се разбудиме? За две години направија незамисливи нешта за секој нормален народ на светот, ама ние докажавме дека нема нешто што тие можат да го сторат, а ние да не можеме молкум да го издржиме.

МАЛКУ НИ Е!

Многу чудни луѓе сте вие! Како можете да се чудите што владата повторно купува огромни количини лубриканти?! Ова е…

Posted by Biljana Vankovska on Tuesday, August 6, 2019

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here