Дома Македонија НАЈНОВА ВЕСТ: Полицијата и Обинителството влегоа во фирмите на Нефи Усеини

НАЈНОВА ВЕСТ: Полицијата и Обинителството влегоа во фирмите на Нефи Усеини

1564
0
АКЦИЈА

Полицијата и Обвинителството влегле во фирмите на советникот Нефи Усеини каде се проверуваат сите аспекти на работењето на овие компании во минатите години.

Ова доаѓа од како повеќе месеци советникот Нефи Усеини беше тема во медиумите и беше дел од истражувачки новинарски стории на реномирани истражувачки центри.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here