Дома Македонија Горан Божиновски-Менгеле: „Ај брусете да ви ибам се“

Горан Божиновски-Менгеле: „Ај брусете да ви ибам се“

1096
0
АКЦИЈА

Битолчанецот Горан Божиновски најде начин како да се спротистави на бруењето на шахтите и отстранувањето на „Сонцето од Кутлеш“ од нив. Тој направил шаблон и повторно ги офарба.

ПОГЛЕДНЕТЕ:

Aj Brusete da vi ibam se

Posted by Goran Bozinovski Mengele on Thursday, August 15, 2019

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here