Дома Македонија Вести ,,Zaev City”: Главен град на кopyпцијата во државата

,,Zaev City”: Главен град на кopyпцијата во државата

472
0
АКЦИЈА

И во родниот град на премиерот Зоран Заев Струмица, владее огромно paзочарување од владините политики, а таквото расположение граѓаните го искажаа преку герила акција со табла на влезот од градот.

-Најнова табла пред влезот на Струмица (Zaev City ) ги пречекува гостите и покажува какви услуги се нудат во градот

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here