Дома Магазин ПУТИН, ЧОВЕКОТ КОЈ ГО ПРОМЕНИ СВЕТОТ

ПУТИН, ЧОВЕКОТ КОЈ ГО ПРОМЕНИ СВЕТОТ

806
0
АКЦИЈА

Во Велика Британија ќе се снима документарен филм за рускиот претседател Владимир Путин. Филмот ќе биде во три дела, а ќе биде во продукција на телевизијата Ченл 4 (Channel 4).

Телевизијата на својата официјална страна објави дека филмот ќе биде за Путин, поранешен paзузнавач, како најзначаен политичар на 21от век и неговото владеење кое го промени светот.

Филмот ќе се снима на неколку локации, во Русија, САД, Велика Британија и уште неколку локации низ Европа, а ќе содржи и интервјуа со лица блиски со рускиот лидер.

Во филмот ќе се опфати и Крим како и инци дентот во Солсбериј.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here