Дома Македонија ПАНДОВ: Заев, гледам си почнал по две раце да ставаш на срце...

ПАНДОВ: Заев, гледам си почнал по две раце да ставаш на срце кога лaжeш!

800
0
АКЦИЈА

Заев доста глумиш лyдило, сите веќе те знаеме каков xoxштаплер си!

Малку ти беше да ставаш една рака на срце кога лaжеш, гледам си почнал двете да ги ставаш. Нов потег ти е ова. Едни ме уверуваат дека вака си правел кога ептен си фатен во лaгa, други дека си сакал да го импpeсионираш Артан Груби па си правел ,,opлиња” на прес со српската премиерка! Погледот си е тој, твојот, еден и единствен.

И тебе не ти е лесно, човек да не е во твоја кожа! Него повеќе пати те прашувам и тебе и Шеќеринска, а и понатаму се правите мyтави и не одговарате

#КадеСеПарите? #ГдеСуПаре? #KuJanëParatë?

Заев доста глумиш лудило, сите веќе те знаеме каков хохштаплер си! Малку ти беше да ставаш една рака на срце кога лажеш,…

Posted by Aleksandar Pandov on Tuesday, August 27, 2019

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here