Дома Популарно Советниците на СДСМ во Кисела Вода не го прифатија предлогот да...

Советниците на СДСМ во Кисела Вода не го прифатија предлогот да се расправа за „Хаваријата во Охис“

59
0
АКЦИЈА

Денеска на седницата на општината Кисела Вода поголемото мнозинство на советници од власта не го прифатија предлогот за да се стави на дневен ред точката за разгледување на „Хаваријата во Охис“.

ЗА оваа точка гласаа 8 советници, воздржани немаше, а против гласаа 12.

Советниците на СДСМ покажаа голема негрижа за граѓаните, пред се за нивното здравје.

Хаваријата во Охис воопшто не е тема која тие треба да ја избегнат бидејќи од случувањатаграѓаните беа премногу вознемирени.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here