Дома Актуелно Кој е човекот од Македонија кој успеа да влезе во нафтениот бизнис

Кој е човекот од Македонија кој успеа да влезе во нафтениот бизнис

124
0
АКЦИЈА

Нашиот портал дојде до информација дека и не е се така црно во бизнис фелата во Македонија. Компанијата „ТЕХНО БЛОК“  која е основана во 2011 година во с. Скудриње, Р.Македонија е на простор од 2500 м2. Од 2011 година „ТЕХНО БЛОК“  е приватна компанија со комплетно ревитализиран и обновен машински парк.

И додека поголемиот дел од компаниите поради не доволна поддршка од државата а и немање пазар се затвораат, како и замавот на ковид кризата, ТЕХНО БЛОК на чело со Зејнула Елези, зазема поголем замав не само во Македонија туку и во целиот свет. Уште една успешна мисија на големиот човек која се должни на одлични менаџерски способности, па од преставништва во Македонија  и Италија, се пресели и во  Дубаи (ОАЕ), компанијата стекна стабилност и конкуренстност  на европските и светските пазари, но свое преставништво отвори и во Црна Гора како и влегувањето  во светот на нафтената индустрија па со овој чекор докажа дека се може се што се сака!
Високите критериуми на работење кои ги има воспоставено оваа компанија се засноваат на претпоставката дека секогаш може подобро и повеќе.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here