Хороскоп

Дома Магазин Хороскоп

Дневен хороскоп 21.06.2019

Овен (21.03 – 20.04) Постојат различни замерки кои и ги упатувате на својата околина, но критиката не донесува позитивни нешта. Подобро е од зборови да...

Дневен хороскоп 20.06.2019

Овен (21.03 – 20.04) Се чувствувате способни да направите многу нешта кои сте ги пропуштиле во минатото и веројатно, особено ако сте во зрелите години,...

Дневен хороскоп за 19.06.2019

Овен Нема да барате потпора од други луѓе, туку силата ќе ја најдете во сопствената вера. Моментално го пробивате патот, кој инаку ви е блокиран,...

Дневен хороскоп 18.06.2019

Овен (21.03 – 20.04) Станавте свесни за проблемите и контактите со околината. Подгответе се за разочарување од некого на кого сте му верувале. Убавите моменти...

Дневен хороскоп 17.06.2019

Овен Имате можност да остварите компромисно решение со пријателите. Тоа ви е важно во моментов. Ќе имате интересна комуникација со нова личност во вашиот живот....

Дневен хороскоп за 14.06.2019

Овен (21.03 – 20.04) Работите ви се одвиваат во добра насока. Преку целиот ден ќе ве прати одлично расположение во добро друштво. Полни со енергија...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 13.06.2019

ОВЕН Овој ден ви носи голема ангажираност но и доста личности со кои ќе остварите интересни контакти. Можност за важна средба. Не успевате да договорите...

Дневен хороскоп 12.06.2019

Овен (21.03 – 20.04) Ќе бидете разочарани од некој ваш близок, кој наместо да ви помогне после побараната помош, само ќе ви направи уште поголем...

Дневен хороскоп за 11.06.2019

ОВЕН Работа: Би сакале да направите некои позитивни работи на ова поле, но свесни сте дека тоа не може да го сторите сами. Љубов: Тежите кон...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 10.06.2019 г

ОВЕН Водете сметка за комуникацијата со соработниците. Денешниот ден ви носи можност за некој конфликт. Иако саканата личност во животот ви носи многу радост и...