Персона

Дома Магазин Персона

Кој е тој политичар што умрел за време на секс со љубовницата?!

Педесетгодишниот Р.С починал во автомобил покрај реката Укрина во околина на Прњавор. Љубовницата Д.Л, со која бил, пробала да му помогне, па побарала помош...

Интервју: Елена Копаноска, Фитнес убавица од Прилеп

Елена Копаноска е 24 годишна девојка од Прилеп со огрмона страст кон фитнесот. Таа е инструктор во фитнес клубот Професионал и веќе 4 години...

Три чекори до инстант самодоверба

Има луѓе кој што во себе носат енергија  што ве привлекува, иако не знаете како да си ја објасните. Таквите личности имаат самодоверба. Чувството...

ПРАВИЛА ЗА ЗАВЕДУВАЊЕ… Затоа што игнорирањето не е повеќе во мода

     НЕ ИГНОРИРАЈТЕ! Мислите дека така повеќе ќе ве посакува, но вистината е дека ваквото однесување нема да ве одведе никаде. БИДЕТЕ...